25
Links to the na4alo page Links to the acusti4ni page Links to the digitalni page Links to the upotrebiawani page Links to the roiali page Links to the uslugi page Links to the kontakti pageLinks to the za nas page
nnn mmm
     
    пиана, п
    Продажба на ПИАНА и РОЯЛИ. Продажба на ПИАНА и РОЯЛИ. Продажба на ПИАНА и РОЯЛИ. Продажба на ПИАНА и РОЯЛИ.
   
Продажба на ПИАНА и РОЯЛИ. Продажба на ПИАНА и РОЯЛИ. Продажба на ПИАНА и РОЯЛИ. Продажба на ПИАНА и РОЯЛИ. Продажба на ПИАНА и РОЯЛИ.
   

С откриването на Пиано магазин АКУСТИКО беше направена поредната крачка към развитие на музикалната култура в България. Магазинът промени стила на софиянци  за закупуване на пиана и рояли. Центърът за пиана се намира  на практично място с добра инфраструктура и транспортна комуникация с паркинг места за клиенти.  Акустико ппредлага  предимно нови висококачествени акустични и дигитални пиана и рояли, както  и богат избор от услуги за ангажирания, делови човек.
Пиано магазин Акустико е замислен, реализиран и управляван с мисъл за хората, които  имат нужда от НОВИ качествени, дизайнерски, модели и марки  пиана и рояли! Нашата цел е във всеки дом да има пиано или роял, защото пианата не са само за пианисти, те са стила, начина на живот и духа в един дом. Всички инструменти са в НАЛИЧНОСТ можете да ги видите веднага в гр.София, ул.Одрин 160/ до бул.Сливница/ ПРОДАЖБА В ЦЯЛАТА СТРАНА!!!                             

Магазинът е с голяма площ, в която са изложени  луксозни, дизайнерски, професионални, както и любителски пиана и рояли. Предлага ме изобилие и разнообразие от акустични и дигитални пиана и рояли, комфорт и богат избор на своите  клиенти. Притежаваме солиден опит при реализиране на  продажби, за частни и корпоративни клиенти.    

Фирмата е създала и поддържа  много връзки с големите производители на пиана.  За да изпълнява функциите си успешно, са необходими опит и професионализъм в управлението на вноса  и продажбите, затова редовно посещаваме Световните Музикалени Панаири и конференции, където обменяме опит, запознаваме се с новите технологии в производството на музикални инструменти, поддържаме  бизнес взаимоотношения с нашите партньори и търсим нови, за да разширяваме сферата си на дейност!       

Разполагаме със складова база и работилница снабдена с необходимите средства за бързо и безпроблемно извършване на предлаганите от нас услуги.  

    

     

        

Продажба на ПИАНА и РОЯЛИ. Продажба на ПИАНА и РОЯЛИ. Продажба на ПИАНА и РОЯЛИ. Продажба на ПИАНА