25
Links to the na4alo page Links to the acusti4ni page Links to the digitalni page Links to the upotrebiawani page Links to the roiali page Links to the uslugi page links to the kontakti pageLinks to the za nas page
nnn mmm
       
 
 
 
   

 

ДИЗАЙНЕРСКИ РОЯЛИ И ПИАНА

Altuglass е много силен и твърд материал. Тои е много по-здрав от всички полиестерни бои и лакови слоеве, с които са покрити традиционните пиана и рояли.

Качеството на всички части, филцове и дърво са от съществено значение, За да направи качествено пиано, което да притежава тембър, мощност и надеждност, GARY PONS старателно избира дървения материал, от които да се изработи пианото или рояла.

Дизайн GARY PONS. Модел SY 186. Възхитителен роял.
При него са овладяни и обединени знанията за изработка на качествен инструмент и атрактивен дизайн.

МОДЕЛ SY 275 е на върха на пиано поредицата Plexart. Концертен роял. Несравнимо голям инструмент, с красив дизайн както и изключителни музикални възможности.
Дължина: 275 cm
Ширина: 157 cm
Тегло: 570 кг

 

ПИАНО МАГАЗИН АКУСТИКО Е ЕДИНСТВЕН ОТОРИЗИРАН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ПИАНА И РОЯЛИ GARY PONS ЗА БЪЛГАРИЯ

Имаме удоволствието да Ви представим уникалните дизаинерски модели на GARY PONS. Виждате стил и изисканост в стъклото и алуминия, светлина в проектаирането. Новите дизайнерски пиана и рояли представиха на света една нова ера в производството на пиана. Тези луксозни инструменти вдъхновяват със своя дизайн. Това са удивителни произведения на изкуството, които принадлежат към една различна пиано концепция. Най-добрите дизайнери им придават един мистериозен и завладяващ дизайн.Те не са само произведение на изкуството и красотата, те се отличават с високото си качество и прекрасния звук. Ежедневно се създават нови модели, който да отговорят на изискванията и най-взискателните клиенти.

Altuglass е бляскав и издръжлив с много малко поддръжка.
Материалите са подбрани от най-добрите в съответствие със строги изисквания.

Това отлично пиано ще бъде ваш верен инструмент.
Неговите немски струни и добро качество на механика позволява интензивна употреба.
Модел SY 112

Височина: 112 cm
Дължина 148 cm
Ширина: 56 cm
Тегло: 210 кг